Cumhuriyet Ortaokulu

WEB https://pertekcumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr
Adres : İSTİKLAL MAH. 245. SOKAK NO4 PERTEK / TUNCELİ
VİZYON : Kendisini, ailesini, milletini ve yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı, çalışkan, demokratik bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:20--15:10